DRIE PIJLERS.

Webdevelopment in de breedste zin van het woord, van webshop tot dynamische website geheel in jouw look & feel.

De templates van WordPress websites zijn dé oplossing voor een volledig zelf te beheren (CMS), responsive & Google-vriendelijke website. Smartphones, tablets en desktops zijn dankzij het responsive design goed te bekijken. De website past zich automatisch aan aan de schermgrootte van de gebruiker.
Door de vele verkrijgbare applicaties/plugins zijn de mogelijkheden onbeperkt. De technische opbouw van een WordPress website wordt zeer gewaardeerd door Google.
MEER OVER WEBSITES

web.

deskundigheid:

laatste technieken

wordpress

webshops

graphic.

Creativiteit als essentie.

Grafisch ontwerpen is het visueel maken van ideeën en belevingen in een communicatieve vorm over verschillende media, en bevat zowel tekstuele elementen als afbeeldingen, symbolen, foto’s, logo’s of een combinatie hiervan.

MEER OVER GRAPHIC

deskundigheid:

huisstijlen

user-interface

advertenties

Laat je advertentie, verslag, huisstijl of boek bij ons drukken.

Heb je zelf een advertentie en wil je deze gedrukt hebben? Dat kunnen wij voor je regelen. Wij hanteren de laagste prijzen in Breda en omstreken. Daarnaast is het mogelijk om een spoedlevering te plaatsen en om je drukwerk op meerdere afleveradressen tegelijk te bezorgen.
MEER OVER PRINT

print.

pijlers:

lage prijzen

spoedlevering mogelijk

meerdere afleveradressen

prezi.

Een Prezi-presentatie laten maken? Wij zijn de experts!  Maak je presentatie spannend en ga voor Prezi!

Prezi is de dynamische vervanger van PowerPoint! Voor je organisatie ontwikkelen wij Prezi presentaties waar je publiek wakker bij blijft.
MEER OVER PREZI

3D.

De mogelijkheden van visueel 3D.

De vraag naar hoge kwaliteitsbeelden neemt toe. Zo hebben wij met succes al verscheidene producties gemaakt. Visueel 3D is toepasbaar voor iedere product of dienst en is niet van echt te onderscheiden. Wij denken graag mee in het proces van 3D gerelateerde content.
IK WIL MEER INFO

holografie.

Til je product naar een hoger level door het inzetten van holografie.

Holografie is spannend, trekt de aandacht en verrast.
IK WIL MEER INFO