anera_logo
Anera B.V. behoord ook tot de grotere jongens waar wij voor mogen werken. Een jarenlange samenwerking heeft geresulteerd in vele mooie opdrachten. Zo hebben wij een brochure én multomap ontwikkeld en is in 2015 de nieuwe responsive website + webshop gelanceerd.

html5

wordpress

drukwerk

Een jong enthousiast team dat op de hoogte is van alle laatste nieuwigheden op media gebied. Vooral de no-nonsense houding is wat ons heeft laten kiezen voor Denktanker Media.

Paul van Rijen
Engineer, Anera B.V.

DRUKWERK

EEN MULTOMAP EN BEDRIJFSBROCHURE.

Anera B.V. is een producent van etagevloeren. Met dit gegeven zijn wij een brochure en multomap gaan ontwikkelen die aansluit bij het bedrijf en de branche. Aangezien Anera B.V. flexibele bouwsystemen biedt hebben wij dit, door het gebruik van grote (kleur)vlakken op een speelse manier te plaatsen, terug laten komen in het ontwerp. De blauwe kleur is hierin primair waar de rode kleur ingevuld wordt voor details. Wij hebben dit ontwerp later doorgetrokken naar de website, zodat alle manieren van externe uiting dezelfde look & feel hebben.

EEN UITGEBREIDE WEBSITE EN WEBSHOP, GELANCEERD IN 2015.

Naast de advertenties en drukwerk hebben wij in 2015 een nieuwe website voor Anera B.V. opgeleverd. Deze uitgebreide en informatieve website is gebouwd in lijn met de Anera-huisstijl, zo is er veel gebruik gemaakt van blauwe vlakken, blokken en ruimte. Daarnaast heeft de website een geïntegreerde webshop welke gebouwd is op het gebruiksvriendelijke WooCommerce.
Bezoek website
Anera_PC Tablet en Mobiel-01
portrait_jordi

PROJECT MANAGER

JORDI DE WEERT

“Sinds 2012 zijn wij betrokken bij de vele uitingen die Anera B.V. laat ontwikkelen. Zo zijn wij betrokken geweest bij de website, offertesysteem, drukwerk en bij de re-styling van de huisstijl.”