fruitfunk-logo-RGB
Fruitfunk B.V. uit Tilburg is een leverancier van snoepgoed dat volledig vervaardigd is uit fruit. Voor dit beginnende maar ambitieuze bedrijf hebben wij de website mogen ontwikkelen. Daarnaast ook het ontwerp van een tweetal displays die in de supermarkt geplaatst worden en een beursstand met lichtborden.

html5

wordpress

drukwerk

fruitfunk_ipad_01
FF_PC Tablet en Mobiel-01

WEBSITE

EEN OPVALLENDE, KLEURRIJKE WEBSITE.

Fruitfunk B.V. heeft ons bij de start van het bedrijf benadert om de website te realiseren. Gezien de doelgroep, kinderen, en het feit dat er Disney licenties aan Fruitfunk’s product gekoppeld worden moest het geheel een kleurrijk, speels ontwerp vormen.

Waar Fruitfunk B.V. al een sterke huisstijl op zak had, konden wij vanuit die basis en template uitzoeken welke voldeed aan de doelgroep; kinderen. Dit template hebben wij volledig omgegooid en gecustomized naar de huisstijl van Fruitfunk. Ook hebben wij HTML5-animaties toegevoegd bij de producten om een duidelijk beeld te scheppen wat de producten omvatten.

Fruitfunk B.V. verkoopt haar product in zogenaamde displays in supermarkten. Deze displays hebben wij mogen ontwerpen. De top van de display is onderaan deze pagina te zien. Om naamsbekendheid te genereren doet Fruitfunk B.V. regelmatig ook beurzen aan. Daarin hebben wij ze kunnen helpen door beursborden te ontwikkelen, zie links onderin op de pagina.

Bezoek website

Denktanker Media werkt resultaatgericht en flexibel de naar de beste oplossing voor elk grafisch en-of IT-vraagstuk voor Fruitfunk.

Rob de Weert
Eigenaar, Fruitfunk B.V.

Fruitfunk_topkaart
portrait_jordy

GRAFISCH ONTWERPER & WEBDESIGNER

JORDY NUGTEREN

“Als ontwerper en webdesigner een erg leuk project om je creativiteit in kwijt te kunnen. Omdat de doelgroep kinderen is kan al snel afgestapt worden van het strakke en zakelijke aspect. Daarom heeft Fruitfunk een in het oog springende website gekregen en waarbij kleuren, techniek en HTML5-animaties in elkaar samensmelten.”