gopack_logo_rgb_transparant
GOPACK B.V. heeft dé oplossing gevonden voor het openen van blokbodem zakken in de voedingsmiddelen industrie. Samen hebben GOPACK B.V. en Denktanker Media de handen in één geslagen om een gepaste huisstijl te ontwikkelen. Gebaseerd op deze huisstijl heeft Denktanker Media de website en het drukwerk van GOPACK B.V. verzorgd.

html5

wordpress

huisstijl

drukwerk

gopack_logo_rgb_wit

ONTWERP VAN EEN NIEUW LOGO.

De uitdaging was duidelijk. Een zo modern en herkenbaar mogelijk logo ontwerpen, dat als beeldmerk werkt op producten in de industrie, maar ook werkt als beeldmerk in de externe communicatie. Zo is er gebruik gemaakt van ronde vormen in het beeld en de naam, waardoor het een minder geforceerd uiterlijk heeft en het ook iets speels mee krijgt. De twee kleuren, zwart en rood maken het tot een rustig, herkenbaar en modern logo waar GOPACK jaren mee vooruit kan.

Photo. Template for branding identity. For graphic designers presentations and portfolios.

WEBSITE & DRUKWERK

ALLES IN EEN NIEUW JASJE.

Na het ontwerpen en vaststellen van het logo kwamen de andere huisstijlelementen aan de beurt; het briefpapier, het visitekaartje en de enveloppen. Op een later tijdstip hebben wij ook beursstands en flyers ontwikkeld.

Zoals uit de bovenstaande afbeelding opgemaakt kan worden, is het duidelijk dat simplicity een rol speelde in het opmaken van de huisstijlelementen. Het moest vooral communiceren wat het moet communiceren. Zo zijn wij niet uit de ban gesprongen en zodoende het logo geplaatst en de benodigde informatie als naam, NAW-gegevens en dergelijke.

Op een gegeven moment ging GOPACK beurzen aandoen. Daar hebben wij flyers en een beursstand voor mogen ontwikkelen in de lijn van de huisstijl met daaraan verweven de producten waarmee GOPACK zich bezigt. Uiteindelijk is er in 2015 en nieuwe, responsive website gebouwd waar we het hieronder over gaan hebben.

We zijn zeer tevreden over de huisstijl en de website die Denktanker Media voor ons heeft ontwikkeld! Onlangs hebben zij nog een nieuw product toegevoegd op onze website en ook dat ziet er weer zeer professioneel uit!

Esther Prikken
General Manager, GOPACK

EEN NIEUWE, RESPONSIVE WEBSITE.

In 2015 hebben wij GOPACK’s website mogen vernieuwen. Waar zij nog steeds tevreden waren met het design van de oude website, die wij tevens ook ontwikkeld hadden, was het uitgangspunt om de website optimaal te maken voor desktop PC’s, tablets en smartphones. Dat hebben wij gerealiseerd door WordPress met een bijpassend thema te customizen naar het design wat er nog lag. Zo heeft GOPACK sinds eind 2015 een responsive website die voldoet aan alle laatste eisen op webgebied.
Bezoek website
GOPACK_PC Tablet en Mobiel-01
portrait_jordy

GRAFISCH ONTWERPER & WEBDESIGNER

JORDY NUGTEREN

“Als ontwerper was dit een ideaal project. Je kunt van scratch af aan beginnen en vanuit daar je creatieve input kwijt op basis van de gestelde eisen van de klant. Ik denk dat dit al met al een mooi project is geworden, waarin zowel GOPACK als Denktanker Media tevreden op terug kunnen kijken. Zij hebben een mooi, modern totaalpakket en wij hebben een mooie klant erbij in ons portfolio.”