Logo rechthoekig-01
Met één van onze gewaardeerde relaties Rosmalen Gerechtsdeurwaarders in Breda, werken wij al geruime tijd en naar volle tevredenheid samen. Wij verzorgen het webdesign, web beheer, leveren bijdrage aan de huisstijl en ontwikkelen advertentieconcepten. Daarnaast zijn wij samen volop bezig met introductie van aspecten op het gebied van social media en search engine optimization (SEO).

html5

wordpress

drukwerk

Wij zijn trots op onze nieuwe website die door een prettige samenwerking met Denktanker Media tot stand is gekomen!

Mariëtte Langes
Directrice, Rosmalen Gerechtsdeurwaarders

Reclamebureau Breda

DRUKWERK

BROCHURE EN VISITEKAARTJES.

Op aanvraag van Rosmalen hebben wij een Duitse brochure en nieuwe visitekaartjes ontworpen. De stijl die wij hebben aangehouden past bij de no nonsense mentaliteit van het bedrijf. Het pakket heeft een strakke, zakelijke uitstraling die aansluit bij de gerechtsdeurwaarder.

EEN NIEUWE WEBSITE MET ONLINE BETALINGSMOGELIJKHEID VOOR DEBITEUREN.

Rosmalen’s doel was om meer uit hun website te genereren. Daarom hebben ze ons begin 2015 gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen die modern en responsive is en die de mogelijkheid biedt om veel papierwerk overbodig te maken. Er moest dus een systeem gebouwd worden voor het betalen van openstaande kredieten van debiteuren. Mensen met een schuld moeten zich kunnen aanmelden, maar ook bedrijven die op hun geld zitten te wachten moeten zich online kenbaar kunnen maken bij Rosmalen. Dit alles heeft geresulteerd in een mooie, uitdagende opdracht die zijn vruchten tot op de dag van vandaag afwerpt. Er is na oplevering zelfs een tweede website gebouwd voor de locatie Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Utrecht.
Bezoek website
Rosmalen_PC Tablet en Mobiel-01
portrait_jordy

GRAFISCH ONTWERPER & WEBDESIGNER

JORDY NUGTEREN

“De website was bij de start van het project een mooie uitdaging. Om een online betalingsmogelijkheid in de website te implementeren was voor ons ook nieuw. Door goede planning en communicatie staat er nu een waterdicht systeem, waar Rosmalen Gerechtsdeurwaarders maandelijks veel aan heeft. Daar kunnen we als Denktanker Media zijnde best trots op zijn.”