graphic.

Grafisch ontwerp Breda: De basis.

Grafisch ontwerpen is het visueel maken van ideeën en belevingen in een communicatieve vorm over verschillende media, en bevat zowel tekstuele elementen als afbeeldingen, symbolen, foto’s, logo’s of een combinatie hiervan.

 

Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel als ontwerper. Een mooi design maken is fantastisch, maar één van de belangrijkste elementen gebeurt voordat er überhaupt een design staat; het begrijpen en het uitvoeren wat de klant wil. Bij Denktanker Media staan kritisch, analytisch denken voorop en gaan gepaard met een flinke dosis creativiteit.

Huisstijl ontwerp.

Een huisstijl is een middel dat deels de identiteit van een bedrijf uitdraagt. Het omvat onder andere het bedrijfslogo en het fundament van al het grafische ontwerp voor een bedrijf. Denk hierbij aan elementen als: de kleurenpallet van een bedrijf, dus CMYK (drukwerk) en RGB (beeldscherm/online) kleuren welke de bedrijfsidentiteit benadrukken. Ook worden lettertypes en de typografie onder de loep genomen; hoe worden bijvoorbeeld titels of hoofdletters binnen een tekst getoond. Denktanker Media is specialist op het neerzetten van een goede huisstijl voor jouw bedrijf. Met meer dan tien jaar ervaring op grafisch gebied weten wij ons weg in het opbouwen van een solide huisstijl.

Logo ontwerp

CMYK en RGB kleuren bepalen

Briefpapier en envelop ontwerpen

Visitekaartje ontwerpen

Denktanker
Reclamebureau Breda

Verpakkingsontwerp.

Een in het oog springende verpakking onderscheid niet alleen, het zet je bedrijf neer als merk en kan je sales laten stijgen. Uiteindelijk wil je toch opvallen tussen al die andere concurrenten. Zo heeft Denktanker Media al eens een display ontworpen voor Fruitfunk welke is geplaatst in verscheidene supermarkten in Nederland. Dit resulteerde in een opvallend design dat uitstekend aansloot bij de wensen van de klant.

Displays

Productverpakking

Cadeaubonnen

Social Media ontwerp.

Ook online wil je niet onopgemerkt blijven. Dit geldt natuurlijk ook voor de social media kanalen waar men je bedrijf op volgt. Om je huisstijl te vertalen naar social media bieden wij een volledig social media pakket dat aansluit bij de regels van respectievelijke kanalen als bijvoorbeeld Facebook, Twitter of LinkedIn.

Facebook

Twitter

LinkedIn

Creativiteit en ambacht.

“Grafisch ontwerp blijft een belangrijke spil in de branding van een bedrijf, product of dienst. Door onze ervaring zijn wij niet alleen kwalitatief goed maar ook ad rem! De designers van Denktanker Media worden met regelmaat gevraagd om intern bij bedrijven grafische werkzaamheden te verrichten. Door deze snelle communicatie en effectiviteit worden er bijzonder designs ontwikkeld.

 

Ook een designer op kantoor voor korte lijnen?”

DTP-werkzaamheden.

Tevens verzorgen wij de opmaak van media-uitingen voor jou als klant. Heb je al een bestaande advertentie waar je een aantal zaken in veranderd wil hebben en dat je liever overlaat aan een professional? Dan zit je bij Denktanker Media goed. DTP-software die tot onze kennis behoren zijn onder andere Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Wij zorgen dat de opmaak van uw layout op juiste manier gereed gemaakt wordt zodat de drukker het zonder probleem kan afdrukken.

Opmaken of aanpassen van layout

Gereedmaken voor druk

Een pakket van al het beeldmateriaal en lettertypes

User-interface.

Ben je opzoek naar een gepersonaliseerd systeem, of bijvoorbeeld je eigen app? Wij hebben ervaring in het opmaken van de gehele look & feel van een webapp, en de back-end van een operationeel gebruikerssysteem. Wil je hier meer over weten? Neem dan graag contact met ons op voor een kopje koffie.

(Web)App

Interne bedrijfssystemen

Advertentieontwerp.

Advertenties zijn er in alle soort en maten. Het is een traditionele manier om je publiek te bereiken, wat eigenlijk ook nog steeds gebeurd; denk maar aan tijdschriften of kranten. Daarnaast adverten veel bedrijven ook steeds vaker op zogenaamde LED-schermen. Met de al eerder genoemde kennis op het gebied van grafisch ontwerp, dtp-werkzaamheden en creatieve software zijn wij in staat om voor jouw bedrijf een treffende advertentie te ontwikkelen.

Print advertenties

Online advertenties

LED-advertenties

Reclamebureau Breda