prezi.

Prezi laten maken?

Prezi is de nieuwe PowerPoint! Voor je organisatie ontwikkelen wij Prezi presentaties waar je publiek wakker bij blijft. Voor deze dienst hebben wij een aparte onderneming opgezet genaamd Prezitation. Prezitation is hét bedrijf om je Prezi te laten maken.

Prezi Design.

Een Prezi laten maken? Samen met Prezitation maken wij van top tot teen een nieuwe presentatie voor je in Prezi. De totstandkoming van de Prezi bestaat uit een 6-tal eenvoudige stappen die gecoördineerd worden door ons. Onze grafische specialisten helpen de Prezi tot één geheel te maken.

Meer hierover

Powerpoint to Prezi.

Vaak heb je al een oude PowerPoint presentatie die je keer op keer gebruikt bij nieuwe klanten. Hoe fijn is het om weer eens met wat nieuws voor de dag te komen? Met PowerPoint to Prezi geven wij je presentatie weer een nieuw fris gezicht! Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Meer hierover

Prezi Training.

Naast het ontwikkelen van nieuwe Prezi’s geven wij ook training om alle kneepjes van Prezi te begrijpen en toe te passen. Onze trainingen zijn voor zowel beginners als gevorderden en uiteraard ingedeeld naar niveau. Naast individuele deelname organiseren wij ook “In Company” trainingen voor bedrijven.

Meer hierover

Wist je dit al?

“Prezi is dé dynamische vervanger van PowerPoint.

Homeplan.

Wereldwijd leeft 1 op de 6 mensen in krottenwijken. Stichting HomePlan is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika.

Prezitation heeft de Prezi voor HomePlan ontwikkeld om aan bedrijven in Nederland uit te leggen wat de doelstellingen van HomePlan zijn. HomePlan heeft dankzij de Prezi een gelikte presentatie die hopelijk voor veel nieuwe sponsoren zorgt!

Koninklijke Luchtmacht.

De Koninklijke Luchtmacht is het onderdeel van Defensie dat vanuit de lucht bijdraagt aan vrede en veiligheid wereldwijd. Met zeer geavanceerd materiaal en professionele militaire specialisten voeren we onze politieke en militaire taken uit.

Prezitation heeft de Prezi voor de Koninklijke luchtmacht ontwikkeld. De Commandant der Strijdkrachten, Dick Berlijn, heeft tijdens de Prezi presentatie zijn manschappen geïnformeerd over de behaalde resultaten over de afgelopen jaren.

Zuyderleven Groep.

Zuyderleven Groep is een professionele adviesgroep actief in de woningmakelaardij, hypotheekadvisering, assurantiën, pensioencommunicatie, corporate finance en commercieel vastgoed.

De nauwe samenwerking tussen Zuderleven Groep en Prezitation heeft er toe geleidt dat er een Prezi presentatie is ontwikkeld die de sales afdeling ondersteunt. Zuyderleven Groep is nu instaat om één verhaal te communiceren naar de buitenwereld. Daarnaast is upselling een belangrijk aspect geworden dankzij de Prezi presentatie.

Bonheur Horeca Groep.

Bonheur Horeca Groep biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst acht unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden we u altijd een locatie die past bij het moment.

Samen met Bonheur Horeca Groep hebben wij een Sales Prezi ontwikkeld. De accountmanagers zijn nu instaat om de locaties beeldend te maken. Horeca gaat tenslotte om beleving!

Interesse in een Prezi?

“Heb je Prezi geprobeerd, dan wil je niet meer terug!”

Stuur mij een mail