web.

Webdesign, onze specialiteit.

Met deze dienst is ons bedrijf ontstaan, websites bouwen. Wat ontstond als hobby en websites bouwen als student is met de jaren uitgemond in niet alleen een bedrijf maar ook één van de belangrijkste waterdragers achter Denktanker Media. Bekijk op deze pagina waar onze krachten liggen en hoe wij u kunnen helpen in het bouwen van een moderne, nieuwe website. Website Breda

WordPress. Een uitstekend CMS-systeem voor websites en webshops.

Allereerst is WordPress een zeer gebruiksvriendelijk platform. Het is toegankelijk voor jong en oud, dus bijvoorbeeld ook wanneer iemand nog nooit zelf met een website in de weer is geweest. Daarnaast staat het fundament er al, dat wil zeggen, het is open source software en er kan eigenlijk direct in gebouwd worden.

 

WordPress heeft een enorme datasbase aan plugins die de functionaliteit en ook de gebruiksvriendelijkheid van uw website enorm verbeteren. Niet te vergeten, Google is dol op WordPress. Omdat WordPress zo eenvoudig werkt kun je zeer gemakkelijk je SEO (de vindbaarheid op Google) instellen en bepalen.

Responsive: Op alle apparaten optimaal te bekijken.

Creatief en modern ontwerp, uw website kan jaren mee.

Goed vindbaar door optimale SEO.

Na oplevering een training hoe u zelf de website onderhoudt.

Maandelijkse updates van website en plugins.

Optioneel: Online marketing als Mailchimp of Hotjar.

Waarom WordPress?

“WordPress is een uiterst geschikt platform om websites te ontwikkelen voor bedrijven uit het lager en midden, maar ook zeker het hogere segment. Zo kun je een website heel clean en simpel houden maar biedt WordPress ook weer zoveel functionaliteiten en tools om een website te ontwikkelen waarmee “grotere partijen” omvergeblazen kunnen worden. Daarnaast is het ook enorm gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend.”

Webshops.

Het prettige aan WordPress is dat er eenvoudig webshops gekoppeld kunnen worden. Doormiddel van WooCommerce zijn wij in staat om zeer gebruiksvriendelijke en professionele webshops te bouwen.

Webapps.

Soms is er behoefte aan een volledig gepersonaliseerde oplossing die zowel via internet als door een app aan te roepen zijn. Dit kunnen wij realiseren door een op maat gemaakte webapp te bouwen.

Maatwerk.

Naast een aantal standaardoplossingen zoals WordPress bouwen wij op regelmatige basis maatwerk voor onze klanten. Hierbij kun je denken aan klantenportalen, offertesystemen en inlogsystemen.

Interesse in een website?

“Het traject van een website gaan we graag met je aan. Bel me op 076-5139874 of stuur me een mailtje op jordi@denktankermedia.nl. Na het bespreken van de wensen maak ik een vrijblijvende offerte!”

Stuur mij een mail

Google Analytics is een bekende maar krachtige tool waarmee u precies in de gaten kunt houden wie er op uw website komen, hoeveel dit er zijn geweest, waar zijn vandaan komen en hoelang zij op uw website blijven. Zo kunt u alles in kaart krijgen en een strategie bepalen rondom pagina’s op uw website. Wilt u dat wij een maandelijkse rapportage maken waarin wij alle gegevens van Google Analytics verzamelen, vertellen wat er gebeurd is en gaat gebeuren en wat u allemaal kunt verbeteren? Bel dan 076 – 513 98 74 om samen een kopje koffie te drinken. Daarnaast kunnen de plugins hiernaast en hieronder de webervaring voor de bezoeker zodanig verbeteren dat u dat weer terugziet in de rapportage van Google Analytics.

Staat uw SEO goed ingesteld maar merkt u alsnog weinig bezoekers? Dan kunt u Google AdWords eens proberen. Met een klein budget stelt u termen samen waarop u denkt het beste gevonden te worden en daarmee komt u dan direct bovenaan in Google tussen de advertenties te staan. Heeft u een budget maar weet u niet exact uw weg in Google AdWords? Geen probleem, neem contact op en wij kunnen u ondersteunen waar nodig.

Iedereen wil goed gevonden worden op Google en hoog in de positionering staan bij het zoeken op bepaalde zoektermen. De Yoast SEO plugin voor WordPress is hiervoor een ideale uitkomst om, per pagina, je SEO optimaal in te stellen. Het verteld precies waar op gelet moet worden en waar eventuele SEO verbeterpunten liggen. Heeft u een WordPress website en wilt u dat wij de SEO van uw website helemaal op orde maken? Neem dan contact op met jordi@denktankermedia.nl.

Weten hoeveel bezoekers uw website genereert en hoelang ze blijven plakken is allang niet meer genoeg om uit te vinden wat de beweegredenen zijn van de bezoeker om op uw website te komen. Hotjar is een plugin waarmee uw het gedrag van de bezoeker in kaart kunt krijgen. Zo biedt Hotjar de mogelijkheid om het scroll- en klikgedrag van uw bezoeker te bekijken en zelfs terug te spelen als een film. Ook brengt het zogenaamde heatmaps in kaart waarop duidelijk te zien is waar de bezoeker het meeste op klikt en waar de muis het eerste heen gaat. Zo kunt u uw website nog beter positioneren!

MailChimp geeft u de mogelijkheid om een nieuwsbrief op uw website te integreren. De bezoeker kan zich dan inschrijven op uw nieuwsbrief en maandelijks leuke acties, aanbiedingen of informatie van u ontvangen. Wij kunnen MailChimp voor u op uw website installeren en daarnaast het gehele ontwerp voor de nieuwsbrief vaststellen. Laat ons het weten op 076 – 513 98 74 als u geïnteresseerd bent in deze dienst.

TAWK

Altijd al een chatfunctie op uw website willen hebben? Tawk biedt deze mogelijkheid. Met deze zeer gebruiksvriendelijke, gratis plugin, biedt u uw bezoekers de mogelijkheid om direct met u in contact te komen door een klein chatvenster op uw website te activeren. U krijgt dan direct melding op uw computer en smartphone dat iemand met u probeert te chatten. Interesse in deze dienst, neem dan contact met ons op.